[forge-dev] plugins not recognized any more

Lincoln Baxter, III lincolnbaxter at gmail.com
Tue May 24 19:02:49 EDT 2011


I noticed the same thing.

I'll look in to it.
~Lincoln

On Tue, May 24, 2011 at 9:54 AM, Paul Bakker <paul.bakker.nl at gmail.com>wrote:

> It's 1.0.0-SNAPSHOT with the new groupId (org.jboss.forge), so that's not
> it. I'm on the latest sources daily and it stopped working since today.
> Thanks anyway.
>
> Paul
>
>
>
> On Tue, May 24, 2011 at 3:48 PM, Max Rydahl Andersen <
> max.andersen at redhat.com> wrote:
>
>> make sure your mvn dependency to forge api is the right GAV  (i.e. I had
>> to change to -SNAPSHOT + the rename of group/artifacts)
>>
>> /max
>>
>> On May 24, 2011, at 12:00, Paul Bakker wrote:
>>
>> > Hi all,
>> >
>> > With the latest sources plugins are not recognized as plugins any more.
>> When I use a source-plugin Forge will say:
>> > The project does not appear to be a Forge Plugin Project, install
>> anyway? [y/N]
>> >
>> > After choosing y, everthing just works fine. Something broken in a
>> recent commit I guess?
>> >
>> > Paul
>> > _______________________________________________
>> > forge-dev mailing list
>> > forge-dev at lists.jboss.org
>> > https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/forge-dev
>>
>> /max
>> http://about.me/maxandersen
>>
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> forge-dev mailing list
>> forge-dev at lists.jboss.org
>> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/forge-dev
>>
>
>
> _______________________________________________
> forge-dev mailing list
> forge-dev at lists.jboss.org
> https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/forge-dev
>
>


-- 
Lincoln Baxter, III
http://ocpsoft.com
http://scrumshark.com
"Keep it Simple"
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.jboss.org/pipermail/forge-dev/attachments/20110524/ae4d0477/attachment.html 


More information about the forge-dev mailing list