Buna ziua!

 Reprezint Energy Logistic, o companie cu experienta in domeniul IT software.

 Unul din produsele noastre este eView, o aplicatie de supraveghere economica unica pe piata din Romania. Aplicatia va ajuta sa coordonati si sa monitorizati activitatile de la distanta, intr-o maniera facila prin intermediul oricarui gadget care are acces la internet (telefon, tableta, laptop, etc) oferind vizibilitate de oriunde a tuturor obiectivelor Dvs.

 Prin intermediul eView, va puteti supraveghea personalul si puteti monitoriza fluxul economic. Este important sa stiti ca sistemul eView nu este conditionat decat de o sursa de curent: 12,24 sau 220 V, astfel se poate instalata oriunde pe teritoriul Romaniei.

 Ca o noutate, dorind sa raspundem cat mai bine nevoilor Dvs, am creat eView carbox , aceast  sistem putand fi instalat inclusiv pe auto (masini , utilaje agricole , macarale, trenuri, nave etc.).

 V-am starnit curiozitatea?

 Pentru a vedea cu ochii dumneavoastra cum functioneaza eView, accesati:

 -   www.eview.ro/app

 -   Userul: test

 -  Parola: test

 Va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.eview.ro/   pentru mai multe detalii.

 

 Deasemenea, va stam la dispozitie atat la telefon cat si prin email.

 Putem stabili  o intalnire in vederea gasirii unor solutii optime, adaptate  nevoilor Dvs.!

 

 Cu deosebita consideratie,

 

 Jipa Valentin

Sales Executive

------------------------------

Surveillance of Building Sites

Software Development

Software Testing Services

Software Maintenance

Web Design

------------------------------

www.eview.ro

email: jipa.valentin@eview.ro

tel:  0733 755 545

 

Hello!

 

I represent Energy Logistic, a company with experience in the IT Software domain.

 

One of our products is eView, an economic video surveillance application that is unique on the Romanian market. It helps you to coordinate and monitor your activities from distance, in a very easy manner through any gadget that has internet and a browser.

 

Through eView, you are able to supervise your employees and the economic traffic.It is important to know that the eView system is dependant only on a power source:12,24 or 220 V, meaning that it can be installed anywhere in Romania .

 

Also, a new product was developed as a response to your requests, called eView Carbox. It can be installed on vehicles(agricultural machines, cranes, trains) and ships.

Are you interested?

 

If so, then we invite you to enter our site www.eview.ro  for more details. To see how the application works go to:

-   www.eview.ro/app

-   User: test

 -  Password: test

 

 We can answer your questions by phone and through email.

 

 Also we can meet in order to find the optimal solution for you!

 

IMPORTANT !

Adresele de e-mail din baza noastra de date sunt adrese oficiale ale persoanelor juridice române listate in cataloage publice, in vederea primirii de mesaje de la potentiali clienti si furnizori. In aceste conditii este indeplinita prevederea articolului 7, alineatul 1 din legea numarul 365/2002, privind consimtamantul destinatarului.

Am gasit adresa dvs cautand firme pe internet.

Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea, va rugam sa ne comunicati acest lucru.

In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece:

- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;

- are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aducebeneficii;

-adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri.

In cazul in care v-am creat neplaceri, ne cerem scuze, iar pentu dezabonare/UNSUBSCRIBE dati click pe link-ul de mai jos:

 



Pt dezabonare apasati aici.