Live Business (Live stream pe site-ul tau)

          Daca esti in cautare de camere IP pentru supraveghere sau camere pentru supraveghere prin internet, compania eView ofera echipamente la cele mai bune preturi pentru a monitoriza continu afacerea sau utilajele din flota ta! Metodele de monitorizare actuale ofera posibilitatea de a controla ce se intampla in lipsa noastra atata timp cat exista o conexiune la internet. Fie ca utilizezi camere IP pentru supraveghere wireless sau UTP prin cablu, eView.ro ofera cele mai bune solutii pentru nevoile tale.

Ce este acest sistem?

·      aplicatie care utilizeaza camere video pentru a transmite live, pe site-ul tau imagini de la un obiectiv pe care doresti sa il monitorizezi.

·      posibilitate pentru vizitatorii site-ului (dumneavoastra) de a lua contact cu afacerea dumneavoastra in timp real, prin intermediul internetului;

·      forma de a comunica si de a va promova businessul intr-o maniera facila, clientii avand ocazia sa exploreze ceea ce le oferiti.

·      Fie ca aveti un magazin, un depozit, un club, un hotel, oferiti posibilitatea clientilor/partenerilor de a va fi alaturi in actiunile pe care le inteprindeti.

Ce beneficii aduce?

·      Promovare – este o metoda neconventionala de promovare, prin care clientii au acces catre o imagine fidela a activitatii dumneavoastra.

·      Flexibil – camera poate fi cu usurinta relocata, in functie de necesitatile dumneavoastra.

·      Costuri reduse – Detineti un intreg canal de promovare, necesara fiind investitia initiala (achizitionarea camerei) si abonamentul lunar de restreaming.

·      Control asupra imaginilor difuzate – Puteti intrerupe fluxul communicational ori de cate de ori doriti.

·      Usor accesibil de catre utilizatori – aplicatia este la indemana oricui, putand fi accesata de pe orice browser de internet si integrabila pe orice tip de site.

V-am starnit curiozitatea? Pentru a vedea cum functioneaza eView intrati pe:

                    www.eview.ro/live-business

sau

              www.eview.ro/app 

              Userul: demo

                     Parola: demo

Preturi:  servicii retransmisie incepand de la 9 euro/luna/camera (incluse 24 ore arhivare in “cloud”)

                Camere IP incapand de la 199 euro

                Arhivare extra in “cloud” de la 1 euro/zi

*pentru produsul live business, este necesara minimum o camera IP , echipamentele se pot trimite si prin curier impreuna cu instructiunile de utilizare si de transmisie, oferim support.

 Va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.eview.ro pentru mai multe detalii.

 Va stam la dispozitie atat la telefon cat si pe email.

 Pentru oferta completa, asteptam un reply cu cateva detalii :  denumire societate, date contact, locatie sau locatii si numar aproximativ de camere.

 Daca doriti, putem sa stabilim o intalnire in vederea gasirii unor solutii optime, adaptate nevoilor Dvs.!

 

 Cu deosebita consideratie,

 

 Jipa Valentin

Sales Executive

------------------------------

Surveillance of Building Sites

Software Development

Software Testing Services

Software Maintenance

Web Design

------------------------------

www.eview.ro

Energy Logistic S.R.L

Bucuresti, Ilina Cap. Nr9

email: jipa.valentin@eview.ro

tel:  0733 755 545

 

 

IMPORTANT !

Adresele de e-mail din baza nostra de date sunt adrese oficiale ale persoanelor juridice române listate in cataloage publice, in vederea primirii de mesaje de la potentiali clienti si furnizori. In aceste conditii este indeplinita prevederea articolului 7, alineatul 1 din legea numarul 365/2002, privind consimtamantul destinatarului.

Am gasit adresa dvs cautand firme pe internet.

Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea, va rugam sa ne comunicati acest lucru.

In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece:

- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;

- are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aducebeneficii;

-adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri.

In cazul in care v-am creat neplaceri, ne cerem scuze, iar pentu dezabonare/UNSUBSCRIBE dati click pe link-ul de mai jos:

 



Pt dezabonare apasati aici.