[Aerogear-users] UPS load on startup

Kelvin Lunsford kelvin at qantel.com
Fri Jun 12 18:45:51 EDT 2015


I restarted Wildfly and I had to log into the UPS console to stop the registration errors. 

The error callback for the plugin push.register() function returns the message "The server returned the error code 500".

- Kelvin

 

---------------------------------------------------------------------------

From: aerogear-users-bounces at lists.jboss.org [mailto:aerogear-users-bounces at lists.jboss.org] On Behalf Of Matthias Wessendorf
Sent: Friday, June 12, 2015 12:01 AM
To: aerogear-users at lists.jboss.org
Subject: Re: [Aerogear-users] UPS load on startup

hrm,

that's strange - not noticed so far.
Any details on the error message ? Is that reproducable w/ something like curl ? 

On Fri, Jun 12, 2015 at 3:05 AM, Kelvin Lunsford <kelvin at qantel.com> wrote:
I'm developing a mobile app and testing USP 1.0.2 on Wildfly 8.2.0.

Runs great but I've noticed that when the server is restarted registration requests from my mobile app fail until I try to access the ag-push console with a browser and bring up a login page.  Then registration works.

Anyone noticed this?

- Kelvin


_______________________________________________
Aerogear-users mailing list
Aerogear-users at lists.jboss.org
https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/aerogear-users




-- 
Matthias Wessendorf 

blog: http://matthiaswessendorf.wordpress.com/
sessions: http://www.slideshare.net/mwessendorf
twitter: http://twitter.com/mwessendorf



More information about the Aerogear-users mailing list