[forge-users] As7 Deploy command is failing for me...

Anand S. Anandan lanandan at yahoo.com
Sat Mar 3 11:42:24 EST 2012


I am new Forge as well as Java and JBoss. When I execute the as7 deploy command I get the following error. I am assuming forge will download and install JBoss AS7 image. Or should I install JBoss AS7 before hand for this command to work. I appreciate any help. As well if you can point me to any documentation on this, I will appreciate it. Thank you.

[INFO] Executing goal deploy on server localhost (127.0.0.1) port 9999.
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 1.683s
[INFO] Finished at: Sat Mar 03 10:27:49 CST 2012
[INFO] Final Memory: 25M/61M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal org.jboss.as.plugins:jboss-as-maven-plugin:7.1.0.
CR1:deploy (default-cli) on project stest: Could not execute goal deploy on stes
t.war. Reason: java.net.ConnectException: JBAS012174: Could not connect to remot
e://localhost:9999. The connection failed: Connection refused: no further inform
ation -> [Help 1]
[ERROR]
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e swit
ch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR]
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please rea
d the following articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionE
xception
[stest] stest $
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.jboss.org/pipermail/forge-users/attachments/20120303/77f52efc/attachment.html 


More information about the forge-users mailing list