<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<body link="#355491" alink="#4262a1" vlink="#355491" style="background: #e2e2e2; margin: 0; padding: 20px;">

<div>
        <table cellpadding="0" bgcolor="#FFFFFF" border="0" cellspacing="0" style="border: 1px solid #dadada; margin-bottom: 30px; width: 100%; -moz-border-radius: 6px; -webkit-border-radius: 6px;">
                <tbody>
                        <tr>

                                <td>

                                        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF" style="border: solid 2px #ccc; background: #dadada; width: 100%; -moz-border-radius: 6px; -webkit-border-radius: 6px;">
                                                <tbody>
                                                        <tr>
                                                                <td bgcolor="#000000" valign="middle" height="58px" style="border-bottom: 1px solid #ccc; padding: 20px; -moz-border-radius-topleft: 3px; -moz-border-radius-topright: 3px; -webkit-border-top-right-radius: 5px; -webkit-border-top-left-radius: 5px;">
                                                                        <h1 style="color: #333333; font: bold 22px Arial, Helvetica, sans-serif; margin: 0; display: block !important;">
                                                                        <!-- To have a header image/logo replace the name below with your img tag -->
                                                                        <!-- Email clients will render the images when the message is read so any image -->
                                                                        <!-- must be made available on a public server, so that all recipients can load the image. -->
                                                                        <a href="http://community.jboss.org/index.jspa" style="text-decoration: none; color: #E1E1E1">JBoss Community</a></h1>
                                                                </td>

                                                        </tr>
                                                        <tr>
                                                                <td bgcolor="#FFFFFF" style="font: normal 12px Arial, Helvetica, sans-serif; color:#333333; padding: 20px;  -moz-border-radius-bottomleft: 4px; -moz-border-radius-bottomright: 4px; -webkit-border-bottom-right-radius: 5px; -webkit-border-bottom-left-radius: 5px;"><h3 style="margin: 10px 0 5px; font-size: 17px; font-weight: normal;">
    Re: Oracle XA datasource with oci driver
</h3>
<span style="margin-bottom: 10px;">
    created by <a href="http://community.jboss.org/people/raizcor">Jeos Raizcor</a> in <i>Datasource Configuration</i> - <a href="http://community.jboss.org/message/599888#599888">View the full discussion</a>
</span>
<hr style="margin: 20px 0; border: none; background-color: #dadada; height: 1px;">

<div class="jive-rendered-content"><p>Well I gave up, for anyone with the same problem it looks like something changed in jboss 5.1 because it just doesn't like the oracle oci driver, it works ok in jboss 4.2. I also tried to configurate it with Oracle 11g in production but i got a similar problem.</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p>The solution: do not upgrade the jboss server.</p></div>

<div style="background-color: #f4f4f4; padding: 10px; margin-top: 20px;">
    <p style="margin: 0;">Reply to this message by <a href="http://community.jboss.org/message/599888#599888">going to Community</a></p>
        <p style="margin: 0;">Start a new discussion in Datasource Configuration at <a href="http://community.jboss.org/choose-container!input.jspa?contentType=1&containerType=14&container=2077">Community</a></p>
</div></td>
                        </tr>
                    </tbody>
                </table>


                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>

</div>

</body>
</html>