<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<body link="#355491" alink="#4262a1" vlink="#355491" style="background: #e2e2e2; margin: 0; padding: 20px;">

<div>
        <table cellpadding="0" bgcolor="#FFFFFF" border="0" cellspacing="0" style="border: 1px solid #dadada; margin-bottom: 30px; width: 100%; -moz-border-radius: 6px; -webkit-border-radius: 6px;">
                <tbody>
                        <tr>

                                <td>

                                        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF" style="border: solid 2px #ccc; background: #dadada; width: 100%; -moz-border-radius: 6px; -webkit-border-radius: 6px;">
                                                <tbody>
                                                        <tr>
                                                                <td bgcolor="#000000" valign="middle" height="58px" style="border-bottom: 1px solid #ccc; padding: 20px; -moz-border-radius-topleft: 3px; -moz-border-radius-topright: 3px; -webkit-border-top-right-radius: 5px; -webkit-border-top-left-radius: 5px;">
                                                                        <h1 style="color: #333333; font: bold 22px Arial, Helvetica, sans-serif; margin: 0; display: block !important;">
                                                                        <!-- To have a header image/logo replace the name below with your img tag -->
                                                                        <!-- Email clients will render the images when the message is read so any image -->
                                                                        <!-- must be made available on a public server, so that all recipients can load the image. -->
                                                                        <a href="https://community.jboss.org/index.jspa" style="text-decoration: none; color: #E1E1E1">JBoss Community</a></h1>
                                                                </td>

                                                        </tr>
                                                        <tr>
                                                                <td bgcolor="#FFFFFF" style="font: normal 12px Arial, Helvetica, sans-serif; color:#333333; padding: 20px;  -moz-border-radius-bottomleft: 4px; -moz-border-radius-bottomright: 4px; -webkit-border-bottom-right-radius: 5px; -webkit-border-bottom-left-radius: 5px;"><h3 style="margin: 10px 0 5px; font-size: 17px; font-weight: normal;">
    StackOverflow error with WSDL11Reader when trying to instantiate client service
</h3>
<span style="margin-bottom: 10px;">
    created by <a href="https://community.jboss.org/people/jessicalundberg">Jessica Lundberg</a> in <i>JBoss Web Services</i> - <a href="https://community.jboss.org/message/805236#805236">View the full discussion</a>
</span>
<hr style="margin: 20px 0; border: none; background-color: #dadada; height: 1px;">

<div class="jive-rendered-content"><p>Hello!</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p>I've got a frontend client setup with Apache CXF 2.7 and I'm running JBoss 4.3 EAP (I know.. ancient). At first I was generating with my WSDL hard coded, with the following:</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdlOptions&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdlOption&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdl&gt;${basedir}/src/main/resources/myWSDL.wsdl&lt;/wsdl&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraargs&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraarg&gt;-p&lt;/extraarg&gt;</p><p style="text-align: left;"><span>&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraarg&gt;</span><a class="jive-link-external-small" href="http://webservice/address=com.softwarepoint.thisproject.generated" rel="nofollow" target="_blank">http://webservice/address=com.softwarepoint.thisproject.generated</a><span>&lt;/extraarg&gt;</span></p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraarg&gt;-verbose&lt;/extraarg&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;/extraargs&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;/wsdlOption&gt;</p><p style="text-align: left;"><span style="font-size: 10pt;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;/wsdlOptions&gt;</span></p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">But this didn't work for deployment at our customer so I switched to the following:</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdlOptions&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdlOption&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdl&gt;${basedir}/src/main/resources/myWSDL.wsdl&lt;/wsdl&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;wsdlLocation&gt;classpath:myWSDL.wsdl&lt;/wsdlLocation&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraargs&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraarg&gt;-p&lt;/extraarg&gt;</p><p style="text-align: left;"><span>&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraarg&gt;</span><a class="jive-link-external-small" href="http://webservice/address=com.softwarepoint.thisproject.generated" rel="nofollow" target="_blank">http://webservice/address=com.softwarepoint.thisproject.generated</a><span>&lt;/extraarg&gt;</span></p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;extraarg&gt;-verbose&lt;/extraarg&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;/extraargs&gt;</p><p style="text-align: left;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;/wsdlOption&gt;</p><p style="text-align: left;"><span style="font-size: 10pt;">&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160;&#160; &lt;/wsdlOptions&gt;</span></p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">which is supposed to look on the classpath instead.</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">Now when I run this though I am getting the following:</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;"><a href="https://community.jboss.org/servlet/JiveServlet/showImage/2-805236-20525/Jbosserror.PNG"><span> https://community.jboss.org/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-805236-20525/450-429/Jbosserror.PNG </span></a></p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">The system worked locally when the wsdl was hard coded: I came as far as to get an Unknown Host Exception (I can't access the web service locally). But now after generating the code to point to the wsdl on the classpath, I get this. </p><p style="min-height: 8pt; height: 8pt; padding: 0px;">&#160;</p><p style="text-align: left;">Any help would be great <span> :) </span> Let me know if I need to provide more information!</p></div>

<div style="background-color: #f4f4f4; padding: 10px; margin-top: 20px;">
    <p style="margin: 0;">Reply to this message by <a href="https://community.jboss.org/message/805236#805236">going to Community</a></p>
        <p style="margin: 0;">Start a new discussion in JBoss Web Services at <a href="https://community.jboss.org/choose-container!input.jspa?contentType=1&containerType=14&container=2044">Community</a></p>
</div></td>
                        </tr>
                    </tbody>
                </table>


                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>

</div>

</body>
</html>